להמשיך את הקשר??

חדשות כיפה הרב שי פירון 22/04/02 03:35 י באייר התשסב

שאלה

בס"ד

לרב שלום וברכה!!

אני בת 16 והכרתי משהו בן 16.5 שמאוד מצא חן בעיני. התחלנו להתכתב בפלאפון (הודעות SMS) ומשם זה התפתח לשיחות טלפון. אחרי מספר שבועות ניהלנו שיחה "שפותחת את כל הקלפים על השולחן" לגבי הרגשותינו אחד כלפי השני.הגדרנו 3 מצבים שבהם יכול להמצא אדם בעל רגשות כלשהם לאחר:א.מציאת חן שטחית ב.התאהבות ג.אהבה.שנינו אמרנו שאנחנו נמצאים בשלב השני- דהיינו התאהבות. עמדנו בשני אופציות:א. להמשיך את הקשר ולראות להיכן הוא יגיע, בתקווה שיגיע לשלב האהבה (כי אולי זה הקשר שיוביל לחתונה)

ב. לקטוע את זה עכשיו.

לאחר מספר ימים החלטנו לקטוע את זה בתקווה שאם זה "באמת זה" אז אנחנו בעזרת ה' נשוב וניפגש בעתיד לצורך מטרות רציניות יותר.

כרגע אנחנו שבועיים לאחר ההחלטה ולי אישית ממש קשה "לשכוח ממנו"..

רציתי לשמוע את דעתו של הרב בעניין? האם לדעת הרב נהגנו כהלכה??

תשובה

ב"ה

שלום לך!

נהגת נכון, המשיכי בדרך זו. ואם תרגישי שאינך מסוגלת להתמודד עם כך, חזרי אלי ונראה כיצד להתמודד. בנתיים, אם תתמידי ותעסקי בשלך, תראי ברכה רבה בכל מעשה ידייך ואולי עוד תפגשו.

בברכה,

שי