כללי שאלות באתר כיפה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 28/03/02 07:23 טו בניסן התשסב

שאלה

שלום, כבוד הרב, ומועדים לשמחה!

יש לי שאלה אישית מאוד לשאול אותך, אך לפני כן ברצוני לדעת לידי מי מגיעות השאלות מלבד כבוד הרב? בגלל שהשאלה שאני רוצה לשאול הינה אישית מאוד - אינני רוצה שאף אחד מלבד כבוד הרב יקרא את השאלה, לכן אני אשמח אם כבוד הרב יוכל להגיד לי עד כמה חסוי אתר זה.

שאלה נוספת יש לי,

השאלה שאני רוצה לשאול את כבוד הרב היא שאלה אישית המצריכה סיפור של הרקע ממנו באתי. חוששני שהשאלה שאני רוצה לשאול את הרב תהיה ארוכה, לכן רציתי לשאול את הרב האם זוהי טרחה גדולה מידי עבורו לקרוא שאלה ארוכה ולא קצרה וממוקדת?

תודה רבה,

בברכת גאולה שלימה

ובניין ירושלים

תשובה

שלום

- אם את מצינת בשאלתך שהיא אישית - היא לא מתפרסמת באתר כלל. ורק אני קורא אותה.

- נסי לקצר אך לא להחסיר פרטים חשובים. אם את רוצה להביא דוגמאות, מספיק דוגמא אחת.

- אשתדל לענות בהקדם רק זיכרי שיש מאות שאלות ממתינות לתשובה, ואני מנסה לענות על כולם לפי הדחיפות והקדימות.

שלום