כיצד להתקשר עם בנות?

חדשות כיפה הרב שי פירון 31/01/02 16:03 יח בשבט התשסב

שאלה

שאלתי היא איך כן אפשר ליצור קשר עם בנות בגילאי 16-17 , האם ע"י צפיה בסרטים, קניון, על מה מותר לדבר ומה לא וכו'.

אודה לך אם תפרט לי את הדרכים לקשר עם בנות.

תשובה

ב"ה,

טל,

צר לי על תשובתי הקצרה והישירה.

בגילך אם טרם יצרת קשר עם בנות - זכית. זה לא הגיל, זה לא הזמן, זה לא השלב. בדרך כלל לא יוצא מכך דברים טובים. עסוק בתכנים התנדב וסייע לזולת. בנה את עצמך והתכונן לחיים של משמעות. יחד עם זאת, אם בדרך הטבע - כגון במסגרת ההדרכה וכד' נוצרו לך קשרים עם בנות, או בשבט, נהל קשרים בסיסיים, נצרכים ללא לחץ ותחושה של אי נוחות.

בברכה,

שי