ייחוד בטיפול פיזיותראפי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 19/01/06 00:11 יט בטבת התשסו

שאלה

כבוד הרב שלום!

רציתי לשאול בקשר לייחוד- התחלתי טיפול אצל פיזיותרפיסט(גבר). הטיפול מתבצע בבית פרטי של משפחה. ז"א- הוא משתמש בביתם אחת לשבוע על מנת לבצע את טיפוליו. הבית פתוח(לא נעול) ואנשים יכולים להכנס, אך בפועל- בטיפול הקודם שהיה לי אף אחד לא נכנס, אלא רק בסוף הטיפול אישה אחת הגיעה ונכנסה(שכן הדלת לא נעולה).וכן איני יודעת אם בעלי הבית אמורים להיות שם או לא,אך אני מאמינה שהם יכולים להיכנס בלי בעיה.

הטיפול מתבצע באחד החדרים . לחדר אין דלת(אלא וילון) .

האם אני צריכה להביא איתי עוד אדם לטיפול או שזה בסדר לבוא לבד?

תודה רבה! יישר כח!

תשובה

בס"ד

אין יחוד לפי התיאור שתיארת. אבל כיון שמדובר במגע גופני מתמשך - צריך מישהו נוסף.

רפואה שלימה.