יחס ההלכה ללסביות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/01/02 12:13 א בשבט התשסב

שאלה

יחס ההלכה ללסביות

תשובה

בס"ד

זה לא זה.

אדם צריך להביא "חיים" לעולם ולא לחפש כל הזמן את ההנאות. הנאה גוררת הנאה והצימאון לא רווה אף פעם. אדם יוצא תמיד "חסר" וצמא ומחפש עוד ועוד ריגושים והנאות ומפסיד את העולם. הוא יוצא אחרי מאה ועשרים מן העולם עייף ועצוב, ואין לו אפילו חצי תאותו בידו.

בהלכה מובא שהמנהג הזה מקורו בתרבות מצרים. ומזל גדול הוא שאת חיה היום ויש לך אפשרות לראות את התוצאות ההסטוריות הכבדות של ההנהגות הללו.

לא כך ברא ה' את העולם, לא כך הוא ברא את האשה. הוא ברא אותה שמחה, מביאה שמחה, מלאת חיים, מביאה חיים, וביחד עם בן זוג היא בונה משפחה ומחנכת ילדים.

המשיכה של אשה לאשה היא בעיה ומקורה בבעיה בחינוך או במאורע שעבר על אותה נערה בשנים מוקדמות. צריך לטפל בבעיה ולהוציא את האשה הזאת ממסגר לחופשי. אם אומרים לה: "זה בסדר שהיד שלך עקומה" היא לא תעבור ניתוח לישור היד ותסבול מכך כל הימים. אימרי לה" היד שלך צריכה להיות ישרה. עיברי את הטיפול הנכון תישרי את היד ותחיי חיים שמחים.

כל בחורה, כל אשה , כל נערה יכולה לחיות חיים שמחים ואסור להכנע ולוותר לרוע. צריך ללכת עם החיים ולהצליח.
אני מכיר כמה וכמה הצלחות בתחום הזה עם בנים ועם בנות, ואין שום סיבה שהאשה שאת שואלת בגללה לא תחיה כמו שצריך.
תרבות ש