טרור יהודי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/05/02 12:57 טז בסיון התשסב

שאלה

לכבוד הרב , שלום.

עיינתי בתשובותיך בשו"ת ורציתי לנסות להבהיר - האם הרב תומך / מאמין בטרור יהודי נגד ערבים ?!

תודה

תשובה

בס"ד

אני תומך בכך שצה"ל יעשה את זה.
אבל שיעשה.

שמעתי היום את אחד משרי הממשלה - אפי איתם - אומר שצריך לפעול כאילו ח"ו הפיגוע בפי גלילות התרחש.

זו היתה מטרתם של הרוצחים מעזה ועראפת בראשם.
זכור שהמטען התפוצץ!

רק נס משמים גרם לכך שלא היו אלפי הרוגים ועשרות אלפי פצועים אלמנות ויתומים.

למה אנחנו מחכים?
למה לקרוא לזה "טרור"?
זו המלחמה הצודקת ביותר עלי אדמות!

אם אתה מתכוון למעשים של יחידים?

לא שמעתי שדבר כזה קרה.

אם אתה מתייחס למה שפורסם בקול ישראל - הריני להבהיר כי אני בעקביות לא מאמין לכלי התקשורת בדיווחיהם על "המחתרת היהודית".

בקושי אני מאמין לבתי משפט. וגם זה בערבון מוגבל.

לכן אני לא מתייחס כלל לגינוי מעשים של יחידים. כי אני לא רוצה להוסיף עוד צלילים למקהלה של התקשורת המגנה את כל הדתיים רוצחי רבין וכל הדתיים הפאנטיים רוצחי הערבים המסכנים וכד'.

כשיתברר מה היתה האמת - נדבר.

בנתיים מה שקורה כל יום - כל יום. שמחבלים באים עם חומרי נפץ עם מסמרים, ברגים, ברזלים חדים על מנת שתינוקות יפגעו ויהיו נכים לכל ימי חייהם.

צה"ל יכול לעצור אותם. הוא לא עוצר כי הממשלה קושרת לו את הידים!!

על זה צריך לצעוק!!!

לא על אנשים שאינך יודע כלל מה הם עשו?