טהרת משפחה

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/04/02 07:53 ב באייר התשסב

שאלה

שלום לכבוד הרב,

שאלתי היא האם יש היתר לטבול יום קודם מהנדרש עקב חזרת הבעל מ"צו 8" ל- 24 שעות?

תשובה

ב"ה

שלום לך!

ראשית, קשה לי לענות על שאלתך, משום שהיא מביאה לידי ביטוי את המסירות והמפגש שבין העולם הרגשי לבין המחוייבות שלנו לעולם ההלכה. כאן, ברגעים הללו, אנו נבחנים. ברגעים הללו אנו מביאים לידי ביטוי את דבקותנו בהלכה.
לכן, על פניו, אינני רואה שום היתר להתיר לטבול לפני הזמן. יחד עם זאת, יתכן שלימוד הנתונים הפרטיים במקרה זה, מאפשר היתר כזה או אחר. לכן - ממליץ לך לפנות לרב לבירור הענין.

תוכלי לפנות לרב קרוב אלייך או לפנות אלי לטל' 039338267 או להשאיר הודעה במזכירה בפלא פון 050359871 ואחזור אלייך. אין צורך להזדהות

בברכה,

שי