חשבתי עם שם מסוים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/08/02 22:51 ה באלול התשסב

שאלה

שלום לכבוד הרב שליט"א

אני בן 34 ואיני נשוי.

בשלושה שבועות האחרונים אני חושב ככה באופן טבעי על השם "רינת".אינני יודע למה.

בשבת האחרונה קרה לי דבר מאוד מעניין:עשיתי שבת בבית הוריי וסיפרתי לאימי שאני חושב כבר זמן מה על השם "רינת" ולתדהמתי אימי אמרה לי שהיא חושבת על השם "רינת"כבר שבועיים.

יש לציין שלא ידענו אחד מהשני בנושא הזה.

ברצוני לשאול האם יש לזה משמעות מסויימת?

ואם כן מהיא?

וכן האם יש לזה קשר לכך שאני מחפש שידוך?

תודה מראש

וכל טוב

תשובה

יש משמעות אבל לא במקום בדיקה.
לא ברור אם זה שם הכלה המיועדת או שם אמא שלה.
כך או כך אל תמנע מלהפגש עם אחת שיש לה שם אחר רק שים לב וחפש היטב. רק בסוף אולי תבין מה המשמעות של המחשבה .
אם יציעו לך בקרוב שם זה - ראה לבדוק היטב ולא להחליט מהר, והעיקר לא לפסול מהר.

בהצלחה.