חסר לי החבר

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/03/02 13:29 א בניסן התשסב

שאלה

כן זאת אני שוב מיטל וחשבתי על זה ובאמת עדיין ממש קשה לי אבל ממש ואין לי שום רצון לחיות למרות שהפנמתי והבנתי היטב את כל מה שאמרת לי אשמח אם תנסה לעזור לי תודה רבה רבה....

תשובה

ב"ה

מיטל יקרה!

א. תודה שאת משתפת אותי בהרגשותייך האישיות. אני משתדל להבין איך נערה מאבדת ענין בחיים בגלל ....חבר.
אולי חשוב שיהיה לך חבר כי זה פיקוח נפש? הרי ברור לך שהבעיה היא לא חבר! אולי, הצורך בחבר הוא סוג של התמודדות עם בעיות אחרות: חברתיות, זהותיות ועוד. אינני יודע, אבל אולי יש בחבר יותר בריחה מ... מאשר צורך חיוני.

אשמח לעזור לך אם תבהירי לעצמך, ואשמח אם גם לי, מדוע זה כל כך חיוני.
אולי אם נבין את המניע נוכל לטפל בבעיה?

בברכה,

שי