חלום על חתולים זועמים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 15/10/02 20:29 ט בחשון התשסג

שאלה

שלום רב!

זמן רב אני חולמת על חתולים שרבים אתי,ומציקים לי, והדבר גורם לי צער רב,ולסלידה מהם.

רציתי לדעת מהי המשמעות של חלומות מסוג זה, והאם ניתן להמנע מלחלום עליהם.

בתודה ובברכה,

תשובה

בס"ד

אם יש בביתך חתולים - בהחלט יכול להיות שאת חולמת בלילה המשך החויות שהיו לך ביום.

אם אין בביתך חתולים וזה חלום שבא במנותק מהקשר ליום יום. פירוש החלום שלך הוא שאיבדת חלק מצלם אלוקים שבך.
באופן טבעי החיות פוחדות מהאדם כיון שיש לו צלם אלוקים. מלאך ששומר עליו או הגנה רוחנית אחרת. בשעה שחיות מציקות לאדם - זאת אומרת שהוא איבד את ההגנה הרוחנית שלו.

משהו שעשית גרם איבוד הגנה זו.
מהו?
את יודעת!!

אם תתני לי יותר פרטים על החלום אולי אוכל לעזור לך למצוא אותם. אולי תמצאי אותם לבד כשתשחזרי את פרטי החלום בינך לבין עצמך.

הסיבה שמגלים לך את זה בחלום - זה בגלל שאוהבים אותך ומזהירים אותך מראש על מציאות שהולכת לקרוא. לכן שימי לב.

בהצלחה
(מקור - ברכות נו ועוד)