חלום על בית דין של מעלה בענין שיחות עם בנות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 28/05/02 06:59 יז בסיון התשסב

שאלה

בס"ד

לרב שמואל אליהו שלום רב!

אני המדריך ששאלתי לגבי שיחות חולין בהדרכה.

אני רוצה לספר לך מה עבר עלי שגרם לי שינוי כזה גדול,

אז ככה: שבועיים שלמים אני חולם שאיש זקן בא אלי ואומר לי שאני צריך לתקן את האיסור שלי.

בבוקר אחרי החלום אני מחליט להתעלם ולשכוח מהחלום.

כך זה נמשך אותו חלום במשך שבועיים נוספים.

החלום הבא היה כך: אותו איש זקן אומר לי אותו הדבר כמו בחלומות הראשונים,

אבל הפעם אני שואל אותו מה האיסור שלי?

והוא ענה לי ככה: בדור שלכם יש ספר הלכות "קיצור שולחן ערוך" שבו רשום שלא להרבות שיחה עם האשה.

מיכוון שאתה עובר על האיסור הזה עד שזה נהפך לך להיתר - אתה חוטא בזה חטא גדול!

בבוקר בלי לחשוב פעמיים החלטתי להתעלם ולשכוח את החלום הזה. למען האמת אני לא רציתי לחזור בתשובה על זה. או יותר נכון לא יכולתי.

לאחר מכן חלמתי חלומות נוספים. הם באו במשך יומיים שלמים.

חלומות של ייסורים ועינויים.

הכל רוחני.

כאב לי עד מוות.

כל הכאב שהיה לי בחיים אפילו לא חלקיק קטן מהכאב הזה.

יום אחרי זה בלילה חלמתי חלום שזעזע אותי כל כך שפשוט לא יכולתי להגיד שזה לא רמז משמים.

אני רואה בחלום את כולם עומדים סביבי. גופי כרוך בתכריכים. כאילו אני מת. לא מרגיש כלום - עולה לשמים.

מגיע לאולם ממש גדול, פשוט ענק. בתוכו יושבים המון אנשים אם אפשר להגיד "אנשים" - פשוט "דמויות".

באותו רגע לא הבנתי מה הולך איתי. פתאום באו אלי שני דמויות כמו "בעלי חיים בלי צורה" והבנתי שהם ה"שרפים".

הם תפסו אותי ולקחו אותי למקום שלפניו היה שולחן גבוה. מאחורי השולחן ישב "הקדוש ברוך הוא" כביכול.

כמובן שלא העזתי להביט כלפי מעלה.

פתאום נשמעו קולות של מלאכים שטענו שאני צריך לחזור לחיים כי אני אצליח לתקן את המעוות ואז... נשמעו קולות של דבר לא ברור כביכול זה השטן שאמר בערך ככה: "אין לו סיכוי. הוא קיבל כבר חודש ימים רמזים. כלום לא משפיע עליו. למה שיחזור לעולם השקר?"

או אז נשמע קול אשר לא הצלחתי לשמוע אותו אבל מלאך אמר לי מה הוא אומר: (איני זוכר במדויק אלא האמירות הם בערך) "אתה נידון לשש חודשי גהנום"

מיד כשהקול סיים לדבר - נשמעו קולות ריצה של איש בעל זקן לבן, בחלום היה ברור לי שזה אליהו הנביא. הוא רץ היישר לשולחן הגבוה ואמר ככה:

"ריבונו של עולם בשביל מה יצרת בעולמך אנשים אם לא ב

תשובה

בס"ד

לקוראים:
השולח כתב את שמו בתחתית המכתב המובא לעיל מתוך כוונה לפרסמו בלי חשש.
אני מביא את החלום כמות שהוא. חוץ מהשם של השולח שאני מסיר מחמת הצניעות של הענין. סיבת הענין היא שהכותב כל כך חש את אמיתות החלום\גילוי שהיה לו. אבל מי שלא חש את אותה תחושה - עלול ח"ו לזלזל בו, ואני לא רוצה לפגוע בו בדבר כל כך חוויתי ואישי.

בודאי יהיו רבים שישאלו אותי האם אני מאמין שהחלום הזה נכון?

אומר שני דברים:
אני לא יודע. לא אני חלמתי אותו. מה שברור שהוא,,, יכול להיות נכון.

מתוך היכרות עם השואל דרך שאלות באינטרנט אני יודע שמדובר בבחור רציני.

השאר לשיפוטכם!

מילה אחת לכותב השאלה:

הבאתי את דבריך ואני מקווה שהקוראים לא יזלזלו כפי שלפעמים קורה כשנפגשים עם תופעות מעולמות אחרים.

בכל מקרה מגיע לך כל הכבוד שהעזת לחשוף לפנינו את החלום החשוב הזה.

בהצלחה במשימה החשובה הזו.