חלום מפחיד

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/08/02 14:02 ה באלול התשסב

שאלה

בס"ד

לכבודו הרב שלום

אני חלמתי בתקופה של שבועים

אל פעם אחת שראיתי תשלום אם ערבים והכל, אבל עדיין אז פחדתי קצת אבל היה תשלום בכל העולם אבל בחלום השני ראיתי את המלחמה תמוות תחיילים וראיתי ואני גם פוחדת כי אני רוצה עוד שנה ו שאני יהיה בכיתה ט ללכת לפנימיה צבאית עזרווווו לי אני פוחדת אבל מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

תשובה

בס"ד

אין לך מה לפחד, החלומות מספרים מה עלול לקרות, אבל שר החלומות אינו "מודיעין" שיספר לכל אחד מה שמענין אותו. הוא מספר לנו מה שיש לו ערך מעשי בשבילנו. ולכן ה"חלומות שוא ידברון" כי את יכולה לשנות את פני החלום ולהביא עתיד יותר טוב.
איך?
במעשים נכונים ואמיתים.
במחשבות מכוונות.
בתפילה אמיתית וטובה.

בהצלחה