חיזוק הערכה עצמית

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 18/01/06 18:40 יח בטבת התשסו

שאלה

יש לי לעיתים תחושת ריקנות,תחושה שאני חייב להעריך את עצמי יותר, לעשות עם עצמי יותר, שאני לא ממצא את הפוטנציאל שלי,חיסרון..

נראה לי שזה קשור להערכה עצמית!!

שאני לא מעריך ולא מכיר את עצמי מספיק..

אני לא יודע אם זה קשור להערכה עצמית או לא,אבל אבקש מהרב לעזור לי כדי לצאת מיזה!!

תודה!!!!!!

תשובה

בס"ד

אמור כל יום בכוונה רבה את המילים בתפילה:

"אַהֲבַת עוֹלָם אֲהַבְתָּנוּ ה' אֱלֹהֵינוּ. חֶמְלָה גדוֹלָה וִיתֵרָה חָמַלְתָּ עָלֵינוּ" וכך עד סוף הברכה הזו.
את המלים הללו אתה יכול לומר כל יום כל היום במקרה שאתה מרגיש נפול קצת.

חוץ מזה למד על מעלת על ישראל ועל ערכינו כבנים של אברהם יצחק ויעקב. ואת זה אפשר לקלוט כשמכוונים בברכה ראשונה של שמונה עשרה.

בהצלחה