חיבוק ונישוק לארוס שלי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 15/01/02 06:08 ב בשבט התשסב

שאלה

בס"ד

שלום הרב הראשי לצפת

אני גרה לא רחוק ממך... אני נערה בת 18 סימתי את האולפנה שנה שעברה והתארסתי בתחילת השנה (חודשיים אחרי שסיימתי את השמינית) אני מאד אוהבת את הארוס שלי, ומכיוון שאנחנו נתחתן בעוד כחצי שנה

ואני יודעת שבעז"ה החתונה תערך ללא "תקלות" אני בטוחה שהוא האחד ולא לי ולא לו אין חרטות אני חושבת ששום דבר לא ישתנה בינינו גם אם נגע אחד בשני הרי החתונה קרבה ובאה ועתידינו כבר חתום ביחד ואני רוצה להראות לו כמה אני אוהבת אותו לפעמים אני פשוט רוצה סתם לתת לו נשיקה על הלחי או חיבוק. לא משהו שגובל בהורדת בגדים... לפעמים אני חוזרת הביתה מפגישה איתו ומחבקת את אימי הצדיקה שתחייה או כל אדם אחר בבית במקום לחבק אותו והייתי רוצה להראות לו כמה אני אוהבת אותו גם במגע...

תשובה

בס"ד

לא!!
בבקשה לא
אל תבנו את הקשר שלכם על "איסור". בנו אותו על "מותר".

שכל מה שתעשו יהיה בקדושה ובטהרה.

החיים הארוכים עוד לפניכם. עוד תספיקו הרבה פעמים לבטא אהבה בכל העוצמה שחבויה בכם, אך אנא אל תעשו זאת עם תחושה של גניבה. תעשו זאת בתחושה של אהבה ענקית בלי שום מחיצות. אהבה שיש בה חיים. אהבה שמחברת להיות "דבר אחד של ממש".

כל מגע כיום שאינו על פי רצון ה' – יש בו ביטוי שלך של אהבה, אבל הוא מנותק מהשורש. מנותק משורש החיים שלך ושל ארוסך.

למה להיות מנותקים?

אל תהיו מחוברים בגוף ובנפש בלבד, ומנותקים בניכם בנשמות וגם מנותקים מהנשמה שלכם!!

תהיו ביחד גוף ונפש ורוח ונשמה,

תזכרי. קשר שאינו בטהרה זה כמו לאכול פרי בוסר.
כשאוכלים בוסר – השינים כהות והפרי אחר כך כבר לא ממשיך להבשיל. חבל חבל!!

אכילת פרי כזה מונעת ממנו להבשיל. תצטרכו לחכות הרבה הרבה זמן עד שיצמח פרי אחר ותוכלו לאכול אותו בשל, מתוק, מחיה, בריא וטוב.

תבנו את החיים שלכם טוב ויפה.

מכל הלב – מזל טוב.