חופש-דחוף! המשך...

חדשות כיפה הרב שי פירון 23/06/02 16:47 יג בתמוז התשסב

שאלה

לרב שי שלום!

המשך לשאלה: חופש-דחוף!

ראשית אני לא חושבת שזה שאני קמה בחופש בשעות מאוחרות זה אומר שזה בזבוז זמן של החופש או שיש בעיה בתכנית החופש שלי מכיוון שהחופש שלי בנוי בצורה כזאת שאת כל הפעילויות שאני מתכננת לעשות אני מתחילה בשעות המאוחרות יותר (חוץ מהחודש הראשון שבו אני עובדת...)

אני חושבת שיש לי מספיק פעילויות של התנדבות ועוד פעילויות מסוגים שונים שאני מתחילה אותם בשעות המאוחרות יותר של היום ולכן זה לא נראה לי בזבוז של זמן לישון עד מאוחר.

2.עש מתי מותר להגיד את ברכות התורה וקריאת שמע ומה זה בדיוק אומר-מהם הקטעים שאומרים בברכות התורה??

תודה רבה מראש-ומצטערת אם זה נשמע קצת חוצפה מה שכתבתי.

תשובה

ב"ה

שלומות

את ברכות השחר וברכות התורה את צריכה לומר כשתקומי. מה שאין כן ביחס לתפילת שחרית. אם את קמה אחרי חצות היום אין לך אלה להתפלל תפילת מנחה.

וביחס למה שכתבת - נו, אם זה נראה לך טוב ואת מצליחה לשלב מנוחה עם משמעות - בהצלחה!!!

בברכה,

שי