זיווגו של אדם

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 28/08/02 10:04 כ באלול התשסב

שאלה

הרבה פעמים כשאני מקבלת הצעות על בחורים שמבוגרים ממני בלמעלה מ-7 שנים אני דוחה את ההצעה אפילו מבלי לדבר עם הבחור בטלפון או לדוג' אם מדובר בבחור שהוא עולה חדש 6 שנים בארץ גם לא נראה לי מתאים.

השאלה שלי היא האם יכול להיות הזיווג של אדם דוקא משהו שהוא לא כ"כ נראה לו מבחינת נתונים לדוג' במקרה שלי בחור חוזר בתשובה כשאני מעונינת בבחור דתי מילדות או דוקא עולה חדש ולא צבר או אדם שאינו משכיל למרות שאני מעונינת בבחור שיש לו תואר ראשון?

תודה

תשובה

חנית שלום,

המדד הקובע לבחירת בן זוג הוא יראת שמים ומידות טובות, ובוודאי שאין לפסול בחור מלכתחילה בגלל דברים שאינם חשובים באמת. צריך לבדוק כל בחור לגופו, וכל הצעה לגופה, ושוב, הדבר שקובע הוא יראת שמים ומידות טובות.

בברכה,
צבי קוסטינר