התפילה בכיתה לא רצינית

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 05/10/03 00:45 ט בתשרי התשסד

שאלה

בכיתה שלי הבנות לא מרוכזת בתפלה הם מפטפטות צוחקות ונהנות כאילו אמצע היום ואני מנסה להתפלל ולא מצליחה להתרכז ברור לי שעדיף לצאת מהכיתה ולהתפלל ביחיד אבל בכל זאת ככה אני מפספסת את המצווה של תפילה בציבור וגם - המורה לא תרשה לי לצאת החוצה בתפילה מפי שהיא אומרת ( - ובצדק ) מה בסופו של דבר כל הבנות יצאו לי מהתפילה !

מה עלי לעשות ?

יום טוב !

רחלי

תשובה

בס"ד

לבקש מהמורה אפשרות לתפילה של בנות רציניות באוירה אחרת.

לומר לה שאנחנו רוצות להתפלל לפני כן או אחרי כן. או בכיתה אחרת. רוצות להתפלל ברצינות אולי עם עוד בנות מכיתות אחרות.

בהצלחה