התכתבות רצינית עם בן

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/03/02 15:07 א בניסן התשסב

שאלה

אני בת 16 וקצת ובזמן האחרון התחלתי להתכתב עם מישהו על נושאים רציניים (לא סתם בשביל הכיף... דברים כמו תנועת נוער, אידיאלים וכו'). אנחנו משתדלים לא לגלוש כי ה"קשר" בינינו הוא רק החלפת דעות ודיונים. בקיצור, האם דבר כזה מותר? או שכדאי להפסיק כדי שלא נעבור לדברים אחרים?

תודה

אביטל

תשובה

ב"ה

אביטל,

קשה לי לענות לך על שאלה זו.

ברמה העקרונית, אם הקשר הוא רציני ואת מרגישה שהוא תורם לך אינני מוצא סיבה לומר לך בפסקנות שהוא אסור.
בה בעת, אני מציע לך לבחון - בעומק - ממה נובע הצורך? האם את מחפשת רק מי שאיתו תנהלי דיונים תיאוליים ואידואולגיים?

התושבה לשאלה זו תסייע לך להחליט על המשך הקשר!

כל טוב,

שי