הפסקתי עם בנות - קשה לי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/06/02 03:57 ד בתמוז התשסב

שאלה

כבוד הרב.

מאז אני הפסקתי לדבר עם בנות אני רק יורד ויורד ברמה רוחנית הצבתי מטרה שאין ביכולתי להשיגה!

רחוקה ממני המטרה

לפני שקיבלתי על עצמי את הדבר הזה הייתי מתפלל שמונה עשרה במשך כרבע שעה

היום, 4 דקות זה המקסימום

לא מסוגל יותר!

עזור לי וכמה שיותר מהר.

יהודי מאמין (כבר לא כזה מאמין).

תשובה

בס"ד

שלא לדבר עם בנות זו לא מטרה שאי אפשר להשיגה, אתה הצבת מטרה שהיא בגדר האפשר.
זה שיש נפילה בתחילת התשובה זה ידוע. אלו הם היסורים של התשובה. כמו כל ניתוח.
גם מי שעובר ניתוח להסיר גידול ממאיר מרגיש כאב וחולשה וירידה וכד' אבל המחשבה שמוליכה אותו לבית חולים היא המחשבה כי על תמורת הסבל הקצר של חודש אחד יהיו לו שנים ארוכות של הרווחה.
ברוחניות המצב הוא בדיוק כך.

ואומר לך עוד משהו מתחום הקבלה:
הסטרא אחרא ינקה ממך קדושה ועוצמה.

לקחו לה את הכוח!!

עכשיו סגרת את הדלת!!

הכלבים הרעבים עדין מסתובבים סביב הדלת ונובחים בקול.
זה מפחיד!!
הם היו רגילים לאכול את האוכל של הילדים שלך ועכשיו אתה כבר לא נותן להם. הם נובחים בעוז!!
[האם תתן להם?]

קל לתת להם והם ילכו. רק אם תתן עכשיו הם יחזרו מחר.
לא מחר - בעוד כמה שעות!!

אם לא תתן להם הם ינבחו וינבחו עד שיראו שאין אפשרות לקבל ממך כוחות ויעזבו אותך.

כל כמה שאתה משדר חולשה - הם מקבלים עוצמה.

כל יום שעובר - הם נחלשים. הם אולי נובחים יותר חזק אבל כוחם הולך ונחלש. אין להם אוכל עד שהם מתדלדלים והולכים ויותר לא ישובו.

היה חזק!!