הכתובת של אתר האינטרנט של הרב אליהו

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/06/02 04:28 יז בתמוז התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב.

חיפשתי הרבה זמן ולא הצלחתי למצוא את כתובת האתר של הרב מרדכי אליהו שליט"א. אשמח אם תוכל לפרסם אותה באתר כאן.

תשובה

בס"ד

https://www.kipa.co.il/mordehai/

האתר הזה עדין בהרצה. הוא בנוי אבל התוכן של השיעורם והמאמרים עדין לא משולב בתוכו. ובעיקר לא הוכנסו לתוכו כל השאלות שהרב ענה עליהם ואנחנו רוצים שיהיו לתועלת הציבור.

אגב לפי הכתובת אתה יכול לראות כי מי שבנה ומפעיל את האתר של הרב אליהו הם אלה שמפעילים את האתר הזה, בועז נכטשטרן ועדי מאמו.

יש גם את האתר harav.org
זה אתר שמכיל בתוכו שיעורים בוידאו ושיעורים מוקלטים. אנחנו עובדים היום לחבר אותם לאתר אחד עם כתובת אחת.