החיים בדת3

חדשות כיפה הרב שי פירון 21/01/02 14:07 ח בשבט התשסב

שאלה

רב יקר,

אני פונה אליך בפעם השלישית, בתקווה שתבין שמאוד קשה לי להרים טלפון ולקבוע איתך פגישה, חיכיתי הרבה מאוד זמן שיהיה מי שיעזור לי ועכשיו שיש מישהו כזה אני מאוד חוששת ויש 2 דברים שממש מונעים ממני מלפנות אלייך:

1.אני יודעת שבתוקף תפקידך וסמכותך כרב יש לך דרכים לעזור לי ואני רוצה שמצבי ישתפר אך אני חייבת להיות בטוחה ששום גורם בבי"ס לא ידע על כך: אף אחת מהמחנכות ובמיוחד לא היועצות.

2.אני קצת חוששת מפגישה עמך כי אף פעם לא ניהלתי שיחה עם רב לפני כן ואני לא יודעת בדיוק מה אני צריכה לומר ואיך להתנהג.

אני מאוד מעריכה את העובדה שאתה באמת רוצה לעזור לי - כן ירבו כמוך !

(אני מקווה שזה לא חוצפה מצדי לבקש ממך שלא תערב גורמים מבי"ס אך זה מאוד הכרחי בשבילי)

תודה.

תשובה

ב"ה

אני מבטיחך נאמנה לא לערב איש מקרב אנשי בית הספר, למעט אנשים איתם אתייעץ בלא לחשוף את זהותך.

כמו כן, ניתן להמשיך לברר את המצב דרך מערכת השאלות והתשובות שלנו עד שתרגישי בטוחה בניתן להיחשף

ביקר

ובצפיה לשיחה מהירה,

שי

נ.ב

דעי לך שלוקח לי לענות על שאלות חושים. כך שתביני את החשיבות שאני מייחס לדברייך.

שי