הומוסקסואליות = מוות?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/01/02 17:18 יח בשבט התשסב

שאלה

שלום,

בתשובתך לבחור ששאל על הומוסקסואליות כתבת שאתה הכרת מרצה שהיה הומוסקסואל והתגלה מאוחר יותר כרוצח מושחת,ושאצל הרבה רוצחים יש את הנטייה הזאת.

אני מזועזע מאוד לשמוע דברים כאלו מאדם שמכנה את עצמו "רב",שלא בצדק.

מה הקשר בין הומוסקסואליות לרצח? איזה השוואה מזעזעת ביצעת!(אני שמח שלא הצעת להקים מחנות-השמדה להומואים).

לידיעתך,גם הומואים הם בני-אדם בעלי זכות לחיות,כמו כל אחד אחר,ולא צריכים להיות מותקפים מאנשים שמשווים אותם לרוצחים.

ברוך ה',יש מספיק חסרונות בחברה הדתית,ביחנו קודם את עצמכם,למשל-ההתנחלויות,שגורמות לפיגועים ולהרג חיילים וחפים מפשע,ולכיבוש של למעלה מ-30 שנה.

עמית

תשובה

שלום

המציאות היא ש..
מפגש בן גבר לאשה - יוצר חיים.
מפגש בן גבר לגבר - לא יוצר חיים.
בהרבה מקרים בגלל שהוא לא יוצר חיים הוא יוצר מוות.

מלבד הדוגמאות שהזכרת לעיל הריני להזכירך את הידוע לכל מי שעוסק בנושא כי התפשטות האיידס בעולם גרמה\גורמת מוות ביסורים נוראיים למאות אלפי אנשים בעולם, ועוד יש מליונים "נשאים" של איידס שחיים בפחד שמא המחלה הארורה תהרוג אותם.
באפריקה יש מגיפה נוראה של המחלה והרבה מאוד צער וכאב ודמעות נגרם בגללה.
האחריות על הכאב הנורא מנשוא היא על המפיצים שלה. והתפשטות של המחלה באה מיחסים מינים מופקרים ובעיקר יחסים הומוסקסואלים.

זו המציאות!!!

אני יודע שזה לא כל כך פופולרי לומר את מה שאני כותב - אבל אולי מישהו יקרא ויתעשת. אולי אתה. מי יודע?

כל מה שכתבת על מחנות השמדה וכד' - אלו דברים שרק על דעתך וחבל להתבטא בסגנון שכזה - אני לא אשנה את המציאות בגלל דבריך. כי כל מה שכתבתי זו מציאות חיים ולא דעה אישית.

אם המציאות לא מוצאת חן בעיניך?
ברא לך עולם אחר - אם אתה יכול!!