האם לעשות לי רב?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 15/01/06 15:48 טו בטבת התשסו

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני פונה אליך, לאחר מספר שנים של התלבטויות בדבר. ידוע לי כי על כל אדם לעשות לו רב אותו הוא מעריך ובו להתוועץ כשצריך.

אני בחורה צעירה, באה מבית דתי שבו לצערי, קיים סוג מסוים של ריחוק מרבנים. מכיון שאינני נשואה אין לי בעל ללכת אחריו ולדבוק באמונתו כך שעלי לחשוב עם עצמי..

כבוד הרב, שאלתי היא האם אכן ישנה חשיבות לעשות לי רב, בתור אדם פרטי,בתור אישה...עד השנה לא העלתי שאלה זו גם משום שלא מצאתי מעולם רב שהתחברתי להנהגותיו והתייחסותו בצורה מוחלטת.

כבוד הרב, כאשר אני מרגישה שיש רב שמתאים להשקפות עולמי בגישה כללית, עלי לשימו לי לרב?

תודה רבה ושהקב"ה ישלח לך הרבה כח להמשיך להרים את העם המופלא הזה שלנו..

תשובה

בס"ד

זה מאוד עוזר ומועיל בחיים.

למה לא בעצם?

בהצלחה גם בחתונה