האם אני לסבית? -לנשים בלבד

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/10/03 09:26 כ בתשרי התשסד

שאלה

בס"ד

שלום לרב,

בזמן האחרון עולה אצלי השאלה יותר ויותר, האם אני לסבית? איך אני יכולה לדעת אם אני כזאת? מה זה בכלל אומר? מליון שאלות בנושא, כי אני פשוט לא יודעת אם אני כזאת...

אני ממש אשמח לקבל תשובה מהירה כי הנושא מכביד עליי.

תודה רבה.

תשובה

בס"ד

לסבית - זו לא יצירה אלוקית.
לסבית -זה הלך נפש.
בדרך כלל זה הלך נפש של יפיות ואגואיזים.
ראי מי הם הלסביות ותביני מיד למה כוונתי. )

להיות לסבית זה להיות סגורה ונעולה בקשר פנימי נפשי שלא מסוגל להפתח. הקשר של אשה עם אשה במקום להיות מחוברת עם גבר - הוא קשר של סגירות פנימית. בדרך כלל זה "כשל של מידות".

לסבית - זה אדם לא יכול להפתח אמיתית לעולם אחר. הוא נשאר עם מינו. צריך להדגיש מדובר באדם שכלפי חוץ הוא יכול להיות מאוד חברותי. אבל באמת - במבט עין חדה אפשר לראות את הסגירות הפנימית שלו.

לסבית - זו בעיה של מידות. ולכן אם את לא תוותרי לעצמך במידות. אם תיתני וחעשי חסד -יעלמו לך כל הספקות.

את לא לסבית - את בחורה בריאה. אולי לפעמים יש לך נפילות רוחניות (כמו לכולנו). אבל את בריאה.

את לא לסבית - אולי לפעמים את נלחצת מהמחשבה של חשיפה מלאה מול גבר. אבל את בריאה.

אולי את חוששת מעזיבת של העולם הרוחני הפרטי שהיה לך,
אולי את חוששת מחיבור עם עולם רוחני אחר. כל זה עלול להלחיץ - וצריך אומץ של פתיחות לקראת העולם שבחוץ -הוא טוב.

להיות לסבית - זה דומה לאפרוח שנמצא בתוך הביצה והגיע זמנו לצאת. הוא לא יודע מה יש שם בחוץ. אולי מסוכן. הקולות שהוא שומע דרך הקליפה מספרים לו שקצת מסוכן בחוץ. היו כמה אפרוחים שנטרפו על ידי חתולים. זה נכון שקצת צפוף לו - אבל הוא נורא חושש מהחוץ.

הוא מנסה לשאול מישהו מה קורה בחוץ?
אין את מי לשואל. הוא מנסה להקשיב - אבל הוא לא מבין שום קול מהקולות החודרים את קליפת הביצה. הוא לא יודע מה לעשות - צפוף לו.

הוא קצת רעב. והוא מחליט שלצאתהחוצה זה סיכון גדול מידי, והוא מחליט להשאר בתוך הביצה. סוף הסיפור ודאי ידוע לכם. חיים לא יצאו מזה!!

לסבית -זה פחד. חשש מהחיים עם גבר. חיים לא יצאו מזה. וחבל.

לכן אל תכלי את כוחותיך בדיון בשאלה זו. כי את לא כזו. נקודה. את יכולה להביא את עצמך לשם. אבל למה לך לסבול כל החיים. למה להיות מנודה כלפי עצמך וכלפי הסביבה.

למה לך לחיות בלי ילדים (אולי רק מאומצים לא יהודים).
למה לך לחיות בלי צלם אלוקים?

אימרי לעצמך אני בריאה. וכל פעם שתאמרי את זה בקול חזק וברור לאוזניך בלבד. זה יהיה עוד שלב חזק במניעת הספקות על זהותך.