גרפולוגיה

חדשות כיפה הרב בני לאו 17/04/02 07:34 ה באייר התשסב

שאלה

ברצוני לדעת האם גרפולוגיה סותרת/תומכת בתורה. כמו"כ אשמח לשמוע על מקור בתורה לכך.

ככלל, אני אמורה לענות לחברה ששאלה בנושא, ולכן כל תיאוריה בנושא המבוססת על התורה תתקבל בברכה ובתודה רבה.

תודה

תשובה

איני יודע מקור בתורה לגרפולוגיה אך האדם ניחן על ידי הקב"ה ביכולות לגלות את הנפש וכוחותיה בדרכים שונות. אחת מהן היא הגרפולודיה, המבהירה למבינים בה את קווי האופי של האדם. אין בזה שום סתירה לתורה ולהלכה, ורק צרי להזהר (כמו בתחומים דומים לזה) משרלטנים.
בברכה
בני לאו