גלשתי לאתרי סקס - מה יקרה לי?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 02/08/03 20:20 ד באב התשסג

שאלה

הסתכלתי באתרי של סקס, מאוד נהנתי. מה יקרה לי?

אבישי

תשובה

בס"ד

{[מעשה שהיה]}

קראתי בשבוע שעבר על מישהו שגלש לאתרים של סקס. הוא גם חשב כמוך. מה יקרה לי?

הוא הוריד כל מיני סרטי מין וניצול נשים וראה כל מיני מראות. בטח מאוד נהנה - כמוך. רק מה, פתאום הוא ראה מישהי בסרט שמאוד מאוד מוכרת לו.

הוא ממש התפלץ.
הוא לא האמין למראה עיניו.
הסתכל שוב ושוב.
וזו היתה ,,,, [אשתו!!!]

זו היתה יכולה להיות גם...
אמא שלו.
או אחותו.
או אולי אפילו ה,,,,בת שלו.

אבל זו היתה רק,,, אשתו.

כשאשתו הגיעה הביתה, הוא צעק עליה וכעס עליה והטיח בפניה את העובדות הקשות.
היא בכתה והודתה בטעות שלה. היא סיפרה שמישהו ניצל את מצוקתה הכלכלית והציע לה 400 שקל לשעה של צילומים כאלה.

הצלם האדיב גם הבטיח לה שזה ממש ממש לא יפורסם ברבים, זה רק לצפיה עצמית.

היא שהיתה במצוקה הכספית האמינה לרשע הזה, הסכימה להצטלם לסרט הזה, הסרט הזה הופץ כבר באינטרנט. כעת היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה.

הבעל התלונן במשטרה על ניצול וסחיטה. המשטרה תפסה את הצלם המסית וחוקרת אותו.

{[מי אשם?]}

המשטרה - חושבת שהצלם המסית אשם, אבל אל תדאג - בסוף הוא ישוחרר.

הבעל - חושב שהאשה אשמה. כנראה שבסוף הוא לא יוכל לסבול את המחשבה הנוראה הזו שאשתו נחשפה ברבים כשהיא עושה מעשים כל כך מגעילים עם אנשים אחרים. הוא יגרש אותה מהבית.

הילדים שלהם - בודאי לא אשמים, רק שהם יצטרכו מהיום והלאה לחיות או אצל אבא או אצל אמא.
בלי אהבה,
בלי חום.
בלי בית בריא.
עם הרבה בושה.
עם הרבה עלבון.
עם מושגים עקומים על החיים.
עם הרבה מתח וסיכסוכים בין ההורים.

אבל יש פה עוד אשם אחד גדול שכולם מתעלמים ממנו והוא,,,,, [הבעל בעצמו!!]

מה הוא חושב לעצמו?
שלו מותר להנות מהזוהמה הזו ולאשתו אסור?
שהוא יחטא בסתר ועל אשתו זה לא ישפיע?

אם הוא מסתכל על נשים אחרות ומתענין בגופן - הוא יוצר מסביבו אוירה של תועבה וגסות.
כשהמין והעירום והתאוות יושבות אצלו בראש - הם מתישבות גם בראש של אשתו (או הבת שלו או אחותו או חברה שלו או אמא שלו).

אם מבחינתו זה בסדר להסתכל בעריות - נוצרת בבית שלו אוירה שמכשירה את התועבה הזו.

זה לא פלא איך גם אשתו נפלה כמוהו בזה. זה מה שישב בראש שלו וזה מה שהיא קלטה.

הוא צריך לדעת כי צפיה שלו בזה גורמת לכך שלא היתה בבית שלו "אהבה" - יש רק "תאוות בשרים".

הוא חושב ביום על מה שראה בלילה. ובלילה הוא חושב על מה שראה ביום. והיא מרגישה.

הענין שלו באשתו יורד ויורד ויורד. ואין מי שמרגיש בזה יותר טוב מהאשה עצמה.

גם כשהוא כבר נמצא עם אשתו - הוא בודאי משווה אותה לגוף של פרוצות אחרות שהוא ראה בשקיקה רבה. נו. איך היא צריך להרגיש?

שהיא חיה עם אדם בלי אהבה!!
כמו פרוצה.

{[מסקנה!!]}

אם לא איכפת לך לראות בסרטים הללו

[את אחותך מושפלת או את אמא שלך?

את הבת שלך מנוצלת או את החברה שלך?

ואם אתה נשוי - לראות את אשתך עם גברים אחרים?]

אם לא איכפת לך - אתה יכול להמשיך בצפיה הזו.

אתה לא יכול לצפות שנשים, אמהות, בנות וחברות של אחרים יושפלו למענך בסרטי תועבה כאלו - אבל אתה לא!!

אל תשאל:
[מה יקרה לי?
זה כבר קרה!!]

דע לך שהחיים הם ארוכים, גם לך תהיה בע"ה אשה וגם לך יהיו בנים וגם בנות. אם אתה לא רוצה לראות אותם במצב כל כך נורא - אתה צריך להפסיק עם זה עכשיו!!

זכור היטב לפני שיהיה מאוחר!!
אל תתעורר בתדהמה כמו האיש הזה.
גם הוא חשב [לי זה לא יקרה!!]. וזה קרה!!

תפסיק כבר עכשיו!!

בהצלחה

ראה עוד על גלישה לאתרים כאלה:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=31442