ברכה לבנות אולפנא

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/01/02 07:18 יח בשבט התשסב

שאלה

כבוד הרב שלום

אנו בנות השמינית באולפנית תל-אביב

עומלות בימים אלו על הכתרת רבנית פורים

אנו נשמח אם כבוד הרב יברך אותנו לרגל סיום לימודנו וברכה זו תפורסם בעלון האולפנית

בברכה ותודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום

ברכה לרבנית פורים
אני מברך אתכם שבעזרת ה' תצליחו מאוד מאוד בהכתרת הרבנית של פורים, שהיא תלמד אתכם תורה ומצוות ומעשים טובים, ולכולכן יהיה נחת רוח ממנה, ולה יהיה נחת רוח מכל תלמידותיה וחסידותיה ושאר אנשי חצרה.
ויהי רצון שתתברכו כולכן מפיה וברכותיה תעשינה רושם גם למעלה גם בימי הפורים הבאים עלינו לטובה וגם בשאר השנה כולה.
ויהי רצון שתהיה רבנית זו וכל חברותיה רבניות לא רק של פורים אלא גם של כל השנה כולה. ונאמר - אמן.

ברכה לכל הבנות לסיום השנה
יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שתצליח את כל בנות האולפנית שבתל אביב ותדריך אותן בדרך ישרה שישכילו את כל אשר יעשו, ותשרה השכינה במעשה ידיהן ותמצאנה חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם.

אנא ה' שמור אותן מכל רע ומכל נגע ומחלה. קיים בהן מקרא שכתוב "כי מלאכיו יצווה לך לשמרך בכל דרכיך" ותהיינה שמורות ומוגנות מכל צרה ומצוקה.

אנא ה' עזור להן להקים בית נאמן בישראל, שימצאו אותם חתנים טובים במהרה חתנים מעולים בני תורה ומעשים טובים, מעולים במידות טובות בעלי נחת רוח כל שעה ושעה.
יהי רצון שהבתים שלהן יהיו בתים של שמחה, ברכה, אושר, בריאות, פרנסה טובה וכל טוב. אמן