בינו לבינה

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 22/09/02 12:59 טז בתשרי התשסג

שאלה

שלום לבוד הרב!

יש לי בעיה רצינית שאני לא יודעת מה לעשות, אני נמצאת בקשר עם בחור ובע"ה אנחנו נתחתן בסוף השנה.הבעיה היא:שנפלנו ונגענו.אני לא יודעת מה לעשות!אנו לא רוצים להיפרד עד החתונה ומצד שני,אנו מפחדים ליפול שוב!! מה לעשות והאם יש איזשהוא תיקון לחטא? אשמח אם תענה בהקדם.

תודה רבה ומועדים לשמחה!

תשובה

דבורה שלום,
ברגע שהחלטתם להתחתן,צריך לקבוע את מועד החתונה בהקדם ככל שאפשר,ואחת הסיבות העיקריות היא שהזוג לא יפול כמו שקרה לכם.אינני מבין איך אחר החלטה כה חשובה,קבעתם את מועד החתונה לסוף השנה.
בכל אופן אם יש לכם אכן סיבות אמתיות לדחיית החתונה לסוף השנה,עד אז עליכם להיפגש מעט מאוד.
לכפר על מה שעשיתם,את והבחור צריכים לקרוא את כל ספר תהלים ברצף ללא הפסקה וללא דיבורים.
בברכה וכל טוב,
שמואל זעפרני