בינו לבינה - דחוףףףףףף

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/08/03 18:14 כט באב התשסג

שאלה

שלום

כבוד הרב!

הרב המצב שלי נורא קשה. מוזר ועצוב. יש לי בעיה מאד גדולה וקשה והיא שז"ל, מראות אסורים וכדומה!!

אני לא מצליח להפסיק היו לי הרבה הפסקות אבל קצרות ושוב פעם אני מיואש. נמאס לי מזה. אני יודע שאין בזה הנאה אמיתית וזה סתם

מה לעשות??

ד' בטח שונא אותי. איך אני אתקן את המעוות

הרב חזק אותי!!

אין לי למי לפנות מרוב בושה!

אני לבד במערכה הזאת הרב אני רוצה ל ח ז ו ר ב ת ש ו ב ה!!!!!!!!!!!!!

אנא ד' עזור לי אף שאני לא ראוי הושיענא !!!

הרב קשה לי

הרב אנא עזור לי.

אני אני רשע (לצערי) אבינו בשמים אנא עזור לי! אנא הרב עזור לי מה לעשות???

תודה וסליחה על האריכות

[מצונזר]

תשובה

בס"ד

אתה צריך להפסיק עם זה לתקופה הקרובה בלבד. לתקופה של חודש אלול אתה צריך להפסיק עם זה.
לא לשלוח את הידים מתחת לחגורה כלל. כמו שהגמרא מספרת על רבינו הקדוש. לא להושיט יד לאזור ההוא כלל. וכך תעשה בתקופה הקרובה. בחודש אלול בלבד.

אחרי חודש אלול יהיה יותר קל לדבר על ההמשך. אבל בחודש אלול. תקופה של שלושים יום אתה חייב פשוט לדעת שלשם לא שולחים ידים.

אגב. קשה לומר על יהודי רשע. קשה מאוד. גם אם מישהו נפל באיזה חטא - הוא צריך לתקן אותו. אבל לא לומר על עצמו רשע ח"ו.

דע לך כי בחודש אלול יש גם מצוה של תשובה - אבל יש גם עזרה משמים. בחודש הזה אם אתה מתקרב אל ה' - גם הוא מתקרב אליך. לכן זה הזמן.

בהצלחה