אתר נגד הציונות הדתית

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/09/03 13:46 יט באלול התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב!

ישנו אתר באנטרנט, שבמקרה גיליתי אותו היום,

קוראים לאתר,,,,,,,.

לכשנכנסתי לאתר, כמעט וזלגו דמעות מעיני על קיום האתר הזה! לפי מה שמחבר האתר טוען, אז הוא בחור שהתחנך בציבור הדתי לאומי ושכעת הוא אברך. מיד כשנכנסים לאתר מבינים שהבחור הוא חרדי לגמרי בדיעותיו, וכל מטרת האתר היא להראות שהרבנים שלנו מסתירים ממנו את האמת על הרב קוק ותורתו. הבחור מכפיש את הראי"ה זצ"ל והרצי"ה זצ"ל והרב אבינר שליטא.ועלול לבלבל רבים ולהטעותם.

איני רוצה לפרט יותר כאן, כי עדיף שהרב יכנס בעצמו.

אני בעצם כותבת את הדברים, כי אולי הרב יוכל לפעול כנגד האתר, או לפחות להגיב שם תגובה מפורטת...

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

חבל להתעסק עם מי שמשמיץ. זה לא מביא תורה ולא מביא גאולה לעולם.

בדרך כלל אדם מחפש להשמיץ אחרים כשהוא לא יכול או לא רוצה לתקן את מידותיו הרעות.

מה הוא עושה?
הוא מנסה ל"תקן" אחרים.

כך הוא מרגיש "צדיק" בעיני עצמו ואם כן מותר לו לעשות כל חטא.

זה בערך "חתך האופי" של הטיפוסים הללו. מסקנה: כך לעולם אין לך יכולת לשכנעו באמת. היצר הרע שלו נמצא באמצע.

עוד אספר לך. אם תדברי איתו - מיד תראי שמדבר איתך אדם מגובה העננים. והכל מכוסה בענוה צדקנית. אין לך שום סיכוי שבעולם לשכנעו.

גם הוא אין לו סיכוי לשכנע - רק אנשים חלשי אופי. ועל כן חבל לך על הזמן. לדבר על זה בכלל.

בהצלחה

שנה טובה

******

אגב - מחקתי את שמו של האתר משאלתך. אנחנו לא נעשה לו פרסומת חינם.