אל תתרגש - כולם חושבים כמוך

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 26/08/03 06:02 כח באב התשסג

שאלה

כבוד ברב, לא שמעתי עליך אף פעם, אבל עקב שידור רדיו ששמעתי לפני כמה דקות בו ראיינו אותך, רציתי רק לעודד אותך ולא להרגיש כל כך נורא, אתה בוודאי יודע שאנשי התשקורת הרעים האלה מחפשים רק רכילות וחדשות רעות מבוקר ועד ערב, וכשפונים אליהם מארגון היהדות האבודה ("רפורמים"), כדי לחפש אותך ולהכפיש שמך ברבים, אז יש את בורא עולם שישלם שכרם. היה חזק, ואל תחלש מליצנים. כל מילה שלך במקומה וכולם חושבים כמוך, רק שיש כמה ליצנים שרוצים קצת אש, אז אתה קורבן תקשורתי, אבל זה לא דבר שצריך לרגש. עלה והצלח

תשובה

בס"ד

לא מתרגש.

רק צריך להשיב לחורפי מנה אחת אפיים. והשתדלתי לעשות. כן.

סוף סוף כל התקפתם עלי נובעת מפחד ומחשש כשהם רואים את הנוער הדתי הנפלא מוליך ומוביל ומצליח בכל מקום שאליו הוא הולך ועוד מעט הוא זה שינהל את המדינה ויקבע את סדר היום הציבורי שלנו. אין להם נוער כזה והם מנסים לעצור ולנגח אותנו.

אין להם סיכוי. גם אם הם יקללו וישמיצו בכל כלי התקשורת. אי אפשר לעצור את האמת והיא תשמע מכל מקום אפילו אם ישימו לה פלסטר על הפה.

תודה רבה על החיזוק.
בהצלחה