איך מתנתקים ממחשבות על בנות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 18/12/01 11:33 ג בטבת התשסב

שאלה

אני במצב מאוד דומה ל,, ודי הבנתי למה לא כדי לי להתקרב אליה.

אבל אני לא יודע מה לעשות חוץ מזה.

אולי לנסות להתעלם מזה שאני אוהב אותה?

את זה אני לא חושב שאני אצליח.

או אולי רק להגיד לה שאני אוהב אותה ולהסביר לה למה לא נהיה חברים או תשובה אחרת

תודה

תשובה

בס"ד

שלום

יש סוד גדול שאתה חייב לדעת אותו. לא כולם יודעים אותו אבל הוא הסוד של החיים.

-----יש יכולת לאדם לשלוט על עצמו------

השליטה היא כל כך חזקה עד שאנשים יכולים לעשות עם זה דברים מדהימים. השליטה הזאת מתחילה בזה שאדם לא נותן לרגשות ולמחשבות להשתלט עליו.
בתחילה זה קשה, וזה טורדני, כי זה חוזר ומציף אותך, פעם אחר פעם. אבל אם אתה נלחם ודוחה את המחשבות, בסוף אתה גם מנצח וגם יודע שאתה יכול.

יש עוד דבר שצריך לעשות והוא לשלוט על העינים, להתרחק מכל קירבה פיזית. לא רק ממגע אסור אלא אפילו מריח, מהמצאות במקום אינטימי, ואפילו עם אנשים אחרים. לא לצחוק יחד, לא לספר בדיחות יחד, כל הדברים האלה לא נותנים לאדם לשלוט על עצמו.

בקיצור:

- שליטה במחשבות.
- שליטה בדיבורים.
- שליטה במעשים.

בהצלחה.