איך מתנהגים בפגישה הראשונה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 09/10/03 11:52 יג בתשרי התשסד

שאלה

לכבוד הרב שלום!

רציתי לשאול את הרב, שאלה שהיא מתחילה להיות אקטואלית לגבי הגיל שלי ושל חבריי (19),

מה עושים בפגישות הראשונות עם בחורה שהכירו לך, מה מדברים, מה שואלים, איך מתייחסים? באדיבות? בנחמדות יתרה? באיפוק? באדישות קצת מעושה?

ועוד שאלה, מישהי מצאה חן בעיניך, ואתה יוזם דרך חבר שדרך חברה יוזמת קשר, מה עושים במקרה כזה, איך מתחילים את זה? איך תגיד לבחורה למה ביקשת לצאת דווקא איתה... ועוד כדו' וכדו' שאלות שאת התשובות להן אתה לא מוצא ביומיום.

בתודה מראש.

תשובה

בס"ד
יש חוברת יפה על כך בהוצאת הרב מנחם בורשטין במכון פועה

רחוב פתח תקוה 9 ירושלים
טלפון 02-5375050
פקס 02-5373050

אפשר להזמין דרך האתר שלהם:
http://www.puah.org.il/

בהצלחה