איך משיגים אמונה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 17/03/02 12:11 ד בניסן התשסב

שאלה

היי

ראשית כל למען ההגינות אני בן 26 אני מבין שהאתר מיועד לצעירים יותר אבל זה מה מצאתי באינטרנט...

בתשובה לשאלתי קיבלתי זאת

https://www.kipa.co.il/ask/personal.asp?id=4649

תשובה

בס"ד

לתומר שלום

שאל את השאלה שמטרידה אותך וחכה לתשובה.
אם התשובה לא סיפקה אותך. אל תאמר" "לא מספק אותי". שים את האצבע על הדבר שלא ברור לך ושאל שנית.
אם קיבלת תשובה - עבור לשאלה הבאה.
אם לא שאל בשלישית והגדר יותר טוב מה מטריד אותך בתשובה. מה לא נכון בה לדעתך.

לפעמים מקבלים תשובות נכונות ולוקח זמן ל"עכל" אותן.
לפעמים התשובות לא נכונות.
לפעמים הן לא מספקות.
אולי לא מסוגנות היטב.
חפש את האמת שבכל תשובה.

אני מספר לך מנסיון אישי - אם תשקיע הרבה מאמץ מחשבות ודמעות - תמצא את האמונה.

אל תתיאש מעצמך!

עוד דבר קטנטן מעולם אחר.

אנו מדברים באופן שיכלי כי זה כלי העבודה העיקרי של האדם בעולם מאז האכילה מ"עץ הדעת". אבל יש בעולם גם כלים אחרים והם החיים עצמם "עץ החיים"
טעם את הדבקות באלוקים.
נסה פעם אחת תפילה מעומק הלב.
נסה לקרוא פרק תהילים כמו שהוא נכתב.
דבר אל אלוקים ישירות.
נסה.
טבול במעין מים חיים.
נסה.
טעמו וראו כי טוב ה'.