אחי נמשך לגברים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 23/08/05 18:41 יח באב התשסה

שאלה

שלום

אני לא יודעת אם זה המקום לכתוב אבל מציק לי שאין לי מה לעשות עם זה אז אני אנסה..

לפני 3 שנים עברנו דירה ואחי עבר לבית ספר חילוני.

הוא 17 אני 20 אנחנו לא משפחה מאוד דתייה.. אבל הוא תמיד היה הולך עם כיפה בחודש באחרון הוא הוריד אותה. ניסיתי לדבר איתו על זה ולא כל כך הלך לי..

אבל מה שבאמת מטריד אותי זה שראיתי אצלו במחשב תמונות של בנים ביחד.

הוא באמת תמיד היה "מחובר לצד הנשי" שלו אפילו מידיי.

אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג איתו מאז..

לעשות כאילו לא ראיתי? להגיד לו משו בעדינות? לכעוס?

מה אני יכולה לעשות כדי שיבין שזה לא טבעי המצב הזה של בנים ביחד?

תודה רבה על כל עזרה

תשובה

בס"ד

זה ממש נורא!
את צריכה לדבר על זה עם ההורים שלך. אם הם יכולים להבין שהפתרון הוא להעביר אותו למוסד אחר. חבל שהחיים שלו יהרסו.
אני לא בטוח שהשיחה שלך איתו תועיל לו. אבל יש כאן באתר כמה וכמה תשובות על הענין הזה והם אולי יתנו לך חומר למחשבה.
את גם יכולה להפנות אותו לחומר הזה שיקרא ויבין את חומרת הענין.

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=31818
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=4111

קראי ומצאי מה שמתאים לו.

בהצלחה