אוהבים אותי מהשמים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/06/02 05:32 ו בתמוז התשסב

שאלה

לרב שמואל אליהו שלום רב!!

אני פונה אליך בסיפור מקרה שקרה לי היינו במסגרת בית הספר בטיול שנתי וישבנו בפיצה בקצרין ואז נפלה לי הסוללה של הפלא-פון והייתי צריכה חתיכת עיתון על מנת לתקן את זה ואמרתי: אני חייבת חתיכת עיתון דחוף "

עוד לא עברה שנייה הסתכלתי לשמיים ונפלה לי חתיכת עיתון מן השמיים יש לך הסבר למה? אןלי זאת הייתה שעת רצון? אשמח מאוד לקבל תשובה

תמיד בשמחה ובציפייה לגאולה תודה רבה

תשובה

בס"ד

זה אומר שאוהבים אותך מהשמים.

אם זה נכון בדברים קטנים כמו שסיפרת, זה בודאי יהיה נכון גם בגברים הגדולים והחשובים באמת.

שימרי על זה.

זה חשוב.