אהבה לשני נשים

חדשות כיפה הרב שי פירון 24/06/02 03:05 יד בתמוז התשסב

שאלה

אני בגיל בשל לנישואין ואני מכיר שני בחורות ומאוהב בשניהן ושניהן אוהבות אותי יש לציין שהן התחילו את הקשר האים מותר לי לשאת את שניהן? ואים לא מה לעשות???

תשובה

ב"ה

שלומות!

איני יודע למה אבל יש לי רושם ששאלתך גובלת בשגעון. יתכן ואינך מבין מהי אהבה. מי שאוהב שתי נשים לא אוהב אף אחת מהן.
משום שמהי אהבה? זה היכולת להתקשר, לחבר את יסודות החיים אל נשמה תאומה ומתוך כך להביא לידי ביטוי את יסודות החיים.
יש לי תחושה שמי שמבין מהי אהבה וטוען שהוא חווה את מה שאתה מתאר עלול לסבול מפיצול אישיות.
האחד אוהב את האחד.
אם לא תתרפא ממחלה זו היא עלולה להוות גורם הרסני בכל ההתפתחות האישית שלך.
צא מזה! מהר!

בברכה,

שי