אביזרייהו דמשכב זכור1

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 18/04/02 06:06 ו באייר התשסב

שאלה

ב"ה

שני בחורים בני 17 שנמשכים אחד לשני אך בטוחים במאה אחוז שלא יגיעו ח"ו למשכב זכור. האם מותר להם:

א) ליגוע, להתחכך וללטף אחד את השני? בצורה שלא תביא להוצ"ל רח"ל?

ובאותו עניין, האם מותר להסתכל בתמונות פורנוגרפיות של בנים?

(מצונזר)

תשובה

בס"ד

כל הדברים הללו ממש אסורים באיסור דאוריתא חמור.
וכל העושה כן מגרה את הרע בעצמו וממנו יכול לבוא לאיסור עצמו ח"ו.
לכן כדאי לאדם לטפל בבעיה ולא להגדיל אותה. הבעיה היא לא הוצאת זרע לבטלה בלבד. הבעיה כאן הרבה יותר חמורה. משכב זכור הוא איסור תורה מפורש חמור. ונקרא תועבה.
אני מציע לשני בחורים אלו לקרוא את מה שנכתב באתר זה באריכות במדור "צניעות בינו לבינה". ועיקרו שיש הרבה מקרים של בחורים שנפלו בדבר זה וניצלו.
יש גם ארגון שתומך ומסייע לבחורים כאלו ותמצאו את כתובתו באתר זה.

חיזקו ואמצו