תפילת שמונה עשרה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/12/19 12:44 יב בכסלו התשפ

שאלה

אני התעוררתי מאוחר והתפללתי אך כשהגעתי לתפילת שמונה עשרה של שחרית ראיתי שנותרו לי חמש דקות עד חצות היום שאז כבר אי אפשר להתפלל אז מה הייתי אמורה לעשות להתפלל מהר בחמש דקות ובלי כוונה או להשלים את תפילת שמונה עשרה במנחה/ ערבית עם כוונה?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם את לפני תפילת י"ח ויש לך עוד חמש דקות כדאי להתפלל תפילת י"ח מיד ולא לעשות תפילת תשלומים שהיא רק למי שנאנס וכדו'.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ