שמירת נגיעה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/09/19 23:47 כב באלול התשעט

שאלה

היי כבוד הרב אני מתחזק לאחרונה ואני רוצה להתחיל לשמור נגיעה אבל זה בעייתי כי ההורים שלי ממש יכעסו עם הם יגלו שאני שומר נגיעה

ולפעמים לעיתים רחוקות בנות בבית ספר נותנות לי חיבוק שזה כמו שלום ואני לא יודע מה לעשות כי אם אני יספר להם יהיה רחב גדול

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על הרצון להתחזק.

התחל לאט לאט. בלי הצהרות גדולות. פשוט - להימנע מיצירת נגיעה.

ואם מישהי ניגשת אליך מיוזמתה ומחבקת אותך - אל תילחם בזה בשלב הראשון, אלא תקפיד שאתה עצמך לא תיזום חיבוקים כאלה וכדו'.

זו הדרך הטובה ביותר להתקדם - בלי רעש והפגנות, אלא בהקפדה על העשייה שלך.

כל טוב ושוב יישר כוח

שנה טובה