שם לתינוק

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/03/20 12:40 ז באדר התשפ

שאלה

שם לתינוק,

שלום כבוד הרב, אישתי בע"ה תלד בקרוב ואנחנו מתלבטים לגבי שם לתינוק. שני השמות הם עילי או עילאי, אנחנו רוצים לתת גם שם אמצעי, דוד. לכן מתלבטים מה יותר מתאים. עילי דוד, או עילאי דוד. אני יודע שעילי זה על שם אחד הגיבורים של דוד המלך לכן נראה מתאים. השאלה מה יותר מתאים. אשמח לתשובה. תודה ושבוע טוב.

תשובה

שלום לך

שתזכו ללידה קלה ולגדל ילדיכם לתורה למצוות לחופה ולמעשים טובים.

לדעתי אין הבדל ואני מציע שבכל מקרה תחליטו על השם רק אחרי שתראו אותו.

בברכה דוד לוי