שינוי שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/09/19 08:17 כט באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב

לפני שנה וחצי החלטתי שאני רוצה לשנות את שמי, ושיניתי. אמנם לא בת.ז, כי עד עכשיו לא היה לי דחוף להוציא, אבל כן עם הסביבה הקרובה והקשורה אלי.

אני מתכננת בזמן הקרוב להוציא ת.ז, ואני מעוניינת להוסיף שם שני, בנוסף לראשון ששיניתי- מיכאל, על שם המלאך.

האם זה בסדר?

גם מבחינת להתיימר לקרוא לעצמי ככה על שם של מלאך, וגם מבחינת העובדה שאני אישה, לא שאני חושבת שזה יפריע, אבל אני מעוניינת לדעת את כל ההיבטים.

בתודה

תשובה

שלום וברכה

משעה ששינית את שמך- את רשאית, ולפעמים חייבת (כמו בכתובה) לכתוב גם את השם שהוספת.

אין כל בעיה לרשום את השם בתעודת הזהות.

כל טוב