הורי ילד שאני שומרת עליו מבקשים ממני להראות לילד שלהם סרט לא ראוי - מותר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 28/10/20 21:12 י בחשון התשפא

שאלה

שלום,מה לעשות בביביסיטר שהורי הילד מבקשים ממני להראות לו סרט לא ראוי?

תשובה

שלום לך מוריה היקרה.

יש כל מיני סוגי סרטים ש'אינם ראויים'. באופן כללי, קשה לומר שמדובר באיסור גמור אלא אם מדובר בסרט לא צנוע - שיש בו נשים בצורה לא צנועה באופן מובהק.

במקרה זה את יכולה להגיד - שאת מקפידה על צניעות ואת לא מסוגלת להראות לו סרט כזה. את ממש מבקשת שימצאו לו סרט חליפי.

אפשרות נוספת היא - כיון שיש להניח שהם לא מעונינים בדוקא שהוא יראה את הסרט הזה, אלא בעצם רוצים להקל עלייך את השמירה - אז את יכולה לא להגיד כלום ולהעסיק את הילד בצורה אחרת.

בהצלחה רבה!

טוביה