שבת וזוגיות

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 11/06/19 16:17 ח בסיון התשעט

שאלה

שלום,

כל החיים אני שומרת שבת אבל לאחרונה יצא שבשבת אני בפלא בשקט מתי שאני יכולה ורציתי לדעת כמה דברים

1. אלוהים יכעס עליי? ויקרה לי משהו?

זה לא נורא שאני הייתי בפלא נכון?

ואני עדיין אוכלת כשרות

אבל מרגישה שקשה לי מה לעשות?

והדבר השני שרציתי לספר משהו זה בקשר להורים שלי

יש לי חבר והוא עם יד עקומה היד לא ישרה הוא נולד ככה אבל הוא מתגבר על הכל זה חשוב

ההורים שלי לא רוצים שאפגוש אותו והם לא מבינים שאני אוהבת אותו מה עליי לעשות?והוא חשוב לי לא אפרד ממנו

תשובה

שלום וברכה,

1. הקב"ה אוהב את כל ילדיו, ובוודאי שאינו רוצה להעניש אותנו. אלה שהוא מצפה שגם אם אנחנו טועים, נעשה תשובה ונשמור את השבת בכל מצב.

ב"ה תמשיכי להתחזק, ולהתגבר על כל הקשיים.

2. אם את חושבת שהוא מתאים לך לבנות איתו את ביתכם, תמשיכי בדרכך. בכל אופן, תנסי להמשיך ולשכנע את הורייך שיקבלו אותו, ואת הדברים הטובים שיש בו, ולא יסתכלו על דברים שפחות מושלמים אצלו.

ברכה והצלחה

ובשורות טובות