שאלה על נצרות ויהדות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/06/20 17:17 כב בסיון התשפ

שאלה

שלום רב, השאלה שלי היא כזאת:

נכון אתה לא מאמין שישו הוא המשיח, שהוא היה רק בן אדם רגיל. אבל הוא זה שיצר את הנצרות אז אולי הנצרות היא המצאה?

אם היא המצאה אז אין דבר כזה נוצרים ובנוסף את הברית החדשה כתבו 4 אנשים לא ידועים שזה מחשיד.

לכן אם אין נצרות אז כל הנוצרים הם יהודים ויש רק יהדות ואיסלם והמוסלמים הם הגויים ובגלל זה כתוב בתנ"ך לפני הברית החדשה כמובן שאסור להתבולל עם גוי ולכן רק המוסלמים הם גויים ואין דבר כזה נוצרים.

אם כך אז זאת לא התבוללות להיות עם נוצרי כי הוא בכלל יהודי לא?

אני צודקת?

אם לא מדוע?

תשובה

בוודאי שהוא לא המשיח, כי כפי שחז"ל אומרים הוא היה אדם מושחת, והדת שהוא ותלמידיו ייסדו היא דת שכופרת בקדושת ישראל ובקדושת התורה, וטוענת שבורא עולם עזב את ישראל ושינה את התורה.

זו דת שהיא עבודה זרה, שזהו אחד מהאיסורים החמורים שבתורת ישראל.

הדת הזו היא המצאה, אבל הנוצרים הם לא המצאה, הם המוני אנשים שמאמינים בדת מומצאת ולא אמיתית. רובם המוחלט הם צאצאים של גויים שהלכו אחרי הדת הזאת, ומיעוטם הקטן הם צאצאים של יהודים שהתבוללו באומות העולם.

לכן כל הנוצרים הם גויים, שאסור להתחתן איתם (כל עוד הם לא התגיירו וחזרו בהם מאמונתם הכוזבת).

כל טוב