שאלה מוסרית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/06/19 12:47 ד בסיון התשעט

שאלה

שלום רב,

אני אישה נשואה לגבר שאני מאוד אוהבת , אבל לצערי לא מספיק משקיע ביחסים שבינו ולבינה,

הוא בעל מדהים ואבא מדהים אבל מאוד חסר לי המגע והחום ממנו .

לפני כחודשיים בגלל שאני סובלת מבעיות גב הלכתי לטיפול אצל מדקר מומלץ שמאוד עזר לי ומאז הלכתי אליו לכמה טיפולים בטיפול האחרון היה סיטואציה שהוא היה צריך להרים את החולצה שלי ( שכבתי על הבטן ) כדי לשים מחטים בגב , קצת לא נעים לי לכתוב את זה אבל זה ריגש אותי המגע שלו ומאז אני ממש מרגישה לא טוב עם זה כאילו שבגדתי בבעלי , האם מדובר בבגידה ? האם אני צריכה להפסיק ללכת למטפל הזה אף על פי שהוא מאוד עוזר לי וגם מאוד מקצועי .

אשמח לתשובתכם הכנה .

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין ללכת לרופא ללא לווי של אישך או מישהו מבוגר/ת אחר, למרות החשיבות של הטיפול. בייחוד אם יש לך רגשות אין ללכת ללא לווי.

מכיוון שזה נעשה לטובה רפואית אי אפשר להחשיב זאת כבגידה, אבל ברור שיש לחפש אישה שתטפל בדיקור ואם אין יש ללכת רק עם לווי.

שנזכה לקבל את התורה בשמחה

שבת שלום וחג שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ .