ריקודים מעורבים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/08/19 07:24 כח באב התשעט

שאלה

שלום הרב, בעוד שבועיים אנחנו טסים לארה"ב לבר מצווה של בן דוד שלי, הריקודים יהיו מעורבים , האם אני יכול לרקוד רק עם בני משפחה? עם אני לא רקוד זה יגרום למתח ועוגמת נפש למשפחה. תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

ריקודים מעורבים - אסורים. זו פעילות גופנית משותפת, שחלק מהותי ממנה הוא הארוטיקה שנוצרת בין המינים, ודי במבט אחד פשוט על מערכת הריקודים הזו כדי לדעת שהיא אסורה.

אם יש דרך לעשות דברים בקצה בלי שאתה תרקוד ריקודים מעורבים - אדרבא. ברם, עוגמת נפש אינה סיבה להתיר איסורים בהקשר זה.

כל טוב