ציור מלאך

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 08/05/20 18:00 יד באייר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב ,

אני מציירת ציור של מלאך מתוך תמונה שמאוד התחברתי אלייה , ובתמונה בכנפיים של המלאך יש ברק (אני חושבת שהברק נכנס למלאך ובעצם נותן לו כוח - ככה זה נראה בתמונה) אבל יכול להיות שאולי הברק גם כביכול פוגע במלאך ,

השאלה היא האם זה בכלל מותר לי לצייר ברק בתוך הכנפיים של המלאך ?

תודה רבה , נופר .

תשובה

בס"ד

שלום רב,

מותר לצייר הכל. כל מה שאת רוצה.

רק תזכרי שזה ציור מהדמיון שלך, או דמיון של צייר אחר, אין לזה שום קשר למציאות.

כמו מי שמצייר בית עם כנפיים - אין באמת בית עם כנפיים אבל אפשר לצייר זאת.

גם מלאכים עם כנפיים - אין באמת מלאכים עם כנפיים, אבל אפשר לצייר זאת.