צדקה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 12/04/20 16:18 יח בניסן התשפ

שאלה

שלום לכבוד הרב

לפני כמה זמן התרמתי כסף מאנשים לארגון מסוים והם הבטיחו כל פעם מחדש שמישהו יבוא לקחת את הכסף . שאלתי אותם באיזה שעות המשרד פתוח שאוכל להעביר את הכסף והם התחמקו ונתנו תרוצים . האם אני יכולה להעביר את הכסף לארגון אחר ?

בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה,

תתני להם זמן קצוב חודש/ חודשיים לבוא לקחת את הכסף, ותעדכני אותם שאם הם לא יגיעו לקחת את הכסף, את מעבירה אתו לארגון אחר.

וכאשר הם לא יגיעו לקחת את הכסף בזמן שתקציבי להם, את יכולה להעביר את הכסף שנאסף לעמותה אחרת שעוסקת באותו עניין, או דומה לו.

ברכה והצלחה