פרנסה מעוכבת

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 04/08/19 19:08 ג באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב !

לפני כשנתיים התחלתי החלפתי עבודה שבה אני נמצא כרגע .בעבודה אני צמוד עם רכב .

בשנתיים שאני עובד בה אני מקבל כל הזמן קנסות ודוחות ואני כבר באמת משתדל לעשות מה שאפשר ,אני מרגיש שכמה שאני עובד זה נלקח ממני .

אני לא דתי אבל אני שומר מסורת ,

משתדל להניח תפילין .

אני מרגיש שמשהו חוסם אותי כל פעם מחדש. הפרנסה מאוד חשובה לי אני נשוי ובדרך תינוקת

תשובה

שלום

רבותינו המליצו לפשפש במעשים במקרים כאלה. על כן, שב עם עצמך וערוך רשימה אישית ואמיתית של חולשותיך בתחום המוסרי והדתי, וקח על עצמך לחזק את החולשה המשמעותית יותר.

איננו יודעים מפני מה קורים דברים מעין אלו. אך אנו יכולים לתלות אותם בחולשותינו, ועל ידי כך להשתמש במקרה הרע כזרז לעבודת ד' ביתר שאת.

בהצלחה